nedelja, 8. april 2018

Dan 4: Ogled mesta

Prvo kar sva si naredila je bil zajtrk, potem pa sva odlša pogledat do gradu. Na poti do tam sva videla tudi kip, ki igra šah, z njim sem tudi odigral igro. Ko sva prispela do gradu sva prvo videla izjemen pogled na rusijo in njihov grad.

V gradu so imeli lepo zbirko, imeli so vsega, od oklepa, do starih pištol pa tudi vrh stolapa kjer je bila galerija in od tam sva lahko videla celo promenado (sprehajalna plaža ob reki) in manjši otok na katerega lahko greš preko mosta, bilo pa je tudi malo strašno, zato ker sva stala na samem starem lesu 51 m nad tlemi.

Ko sva prišla domov sva si nekaj naredila za jest in zvečer sva se spet dobila s prof. Simčičom. Odšli smo do bara Roro na pijačo kjer je bil tudi gospod po imenu Alexander, ki je recitiral poezijo. Po pijači je Marcel odšel domov ker je bil utrujen, jaz in prof. Simčič pa sva odšla na kocert, ki se je odvijal nad gostilno. Koncert mi je bil prijeten in galsba je bila pomirjujoča, edino kar me je zmotilo je, da nisem razumel besedila saj je bilo v ruščini.


Ni komentarjev:

Objavite komentar